Reacties plaatsen

REACTIES van kinderen, ouders, leerkrachten en de contactpersonen van de bedrijven.

Onderaan de pagina kunt u op ‘comments’ klikken voor nog meer reacties!

—–

Fantastisch initiatief Annemyrte! Ik hoop volgend jaar weer mee te doen met onze groep 8. Ga zo door!

Mark Uiterwijk

—–

Het was weer een groot succes! Zowel kinderen als leerkracht hebben er weer van genoten!

Arnold Haring

—–

Wat een coole presentaties! Jelle v Doorn

—–

De werkbezoek was erg cool want ik had het nooit eerder gedaan.

—–

Het was erg leuk en spannend.Echt heel erg leuk!!!!!!! Groetjes Tessa Sp 8a

—–

Het was heel erg leuk!Ik vond het wel zwaar de hele tijd te staan J

—–

Nu 21 maart ging een meneer mij interviewen. En ik kreeg de slappelachJJGroetjes Mira 8B Ericaschool.

—–

Ik vond het heel erg leuk! En het was erg gezellig:DGroetjes Jette Ericaschool 8b

—–

Goede morgen Annemyrte

Wat een leuke actie om kinderen zo te laten proeven van het bedrijfsleven en een indruk te krijgen van wat er gebeurt op de werkvloer.Mira Baboerman, heeft een goede instelling getoond met het telf. contact ,het gesprek en ook zeker gelet op onze kleding. Ze was keurig op tijd en behulpzaam , zeker voor haar leeftijd. Ze toonde interesse door te vragen hoe en waarom. Erg leuk om te zien, na zo’n lange dag en de hele dag staan.Goed project, succes verder

Warme groeten Betsie, en het kappershoekteam

—–

Nelise

Hoihoihoi, ‘k ben vandaag op gesprek geweest en de papieren ingevuld bij Pets @ Home. Was leuk! x

—–

Hallo annemyrte,

Voor het bellen bereiden ik me voor ik was een beetje zenuwachtig.
Ik belde naar de dierenkliniek Berg en Bos.
Maar toen was hij bezig en moest ik mailen.
Dus ik mailen en toen mailde hij terug waarnere de afsprak geplent was.
Ik moet vandaag (28-02-11) om 17:30 erheen om kennis te maken en het werkbezoek formulier in te vullen. :P

Groeten Marleen

—–

by anne on februari 28, 2011 – 10:09 am

Hey annemyrthe,,
Ik heb de Dierenkliniek, Berg&Bos voor het werkbezoek.
Ik heb gebeld, en de eigenaar zei dat ik moest mailen, dat heb ik uiteindelijk ook gewoon gedaan.
Ik heb nu vandaag op maandag, om half 6 een afspraak. Ik ga erheen samen met Marleen om de formulieren in te vullen enzo. Ik heb er best wel zin in!!

xxx- Anne

—–

Wat een fantastisch initatief! Mijn zoon vond het erg leuk om zelf contact te leggen en ook daadwerkelijk aan het werk te gaan. Mogelijkheid tot vakantiewerk is al besproken ..

Groet, Carina
—–

Beste Annemyrte,

Het was leuk om mee te werken aan het ”project werkbezoek”.
De leerlingen waren zeer enthousiast, en ze waren ook goed voorbereid.

Het waren uitstekende krachten, en heb ze dan ook gelijk een vakantiebaan aangeboden, zodra ze de leeftijd van 16 hebben bereikt!

Met vriendelijke groet,

Micha Huisman
Ouwehands Dierenpark
—–

Hoi Annemyrte,
Wat nou “die jeugd van tegenwoordig”…. keurig nette kinderen.

Klasse hoe ze zich vooraf melden en voorbereiden.
Netjes op tijd en nog goed gewerkt ook.
De winkel open, klanten helpen, aanvullen, en zelfs afrekenen.
Een groot succes, we vonden het erg leuk.
Ze mogen solliciteren:)

tot de volgende keer,

Sjoerd Mol
Mol Rhenen

—–

Hallo Annemyrte,

Hierbij onze reactie op het werkbezoek van Lisa bij de peuterspeelzaal (mag op de site geplaatst worden).
Ze pakte het heel serieus en enthousiast op; heeft alles zelf geregeld, maar hield ons wel op de hoogte. Die zelfstandigheid verrast je dan wel.
Kortom een super initiatief van jullie!

Met vriendelijke groet,
Trudy Verhoeven
—–

Hoi Annemyrte,
Nou, aan de reakties geen gebrek. De conclusie is dat het een erg geslaagd project was.
Niels (samen met Job) hebben het erg leuk gehad bij Cornelis van Os. En dan ook nog de Burgemeester en Wethouder dat was helemaal geweldig.
Annemyrte, bedankt voor de leuke ochtend die je de kinderen hebt gegeven.

Groet Trudy
—–

Hoi Annemyrthe,

Floris-jan wist eerst niet zo goed, wat dit werkbezoek( timmerbedrijf de Grebbe) hem nou zou moeten brengen. Wel stoer, z’n map met aanmeldingsformulier en eigen visitekaartjes. Na het kennismaken werd het duidelijker en had hij er zichtbaar zin in.Om 0.7.30uur beginnen was bij de jongens geen probleem, samen op het fietsje ernaar toe. Na de gedane arbeid, kwam F.J. super enthousiast weer thuis. Hij heeft duidelijkheid gekregen over hoeveel werk je moet verrichten om tot het eindproduct te komen( dit keer een raamkozijn) en wat de kosten zijn.(pap en mam raad eens hoeveel 1 raamkozijn kost). Dit project heeft zeker zijn ogen al een beetje geopend, wat werken bij een bedrijf betekend. Een leuk project en hoop dat het een toekomst heeft op vele scholen.

Groet, Ria Staal
—–

Hoi Annemyrthe, wat een gewelding project is dit geweest. Zeker als er op deze wijze gewerkt kan worden aan het zelfvertrouwen van kinderen. We hebben met veel plezier meegewerkt. Laura en Jordy hebben zichtbaar genoten.( en wij natuurlijk ook ) Wij zullen zeker de volgende keer weer onze medewerking verlenen. Ga zo door.

Vriendelijke groeten
Sport en recreatiecentrum ‘t Gastland
Familyfitness Rhenen
Bowlingcentrum ‘t Gastland
—–

Hoi Annemyrte,
Wat een ontzettend leuk project ! Rik had er heel veel zin in. Was wel een beetje nerveus toen hij het bedrijf (autobedrijf Bart van der Meijden) moest gaan bellen om een eerste afspraak te maken. Op de dag van het werkbezoek was hij dat niet; hij had er erg veel zin in. En het bleek een leuke ervaring. Hij heeft het er heel goed naar zijn zin gehad. Dit project is een goede stap richting zelfstandigheid…..en nog leuk ook. Fantastisch ook dat zoveel bedrijven hieraan hebben meegewerkt.
Groeten,
Annette Bouman
—–

Werkbezoek

Bericht:
Werkbezoek ja… Wat kan je er over zeggen?
Ik ben naar het bedrijf C van Os geweest en dit was echt fantastisch! Het werken was leuk, maar het leukste wat mij is overkomen is dat de burgemeester en de wethouder langs kwamen. En natuurlijk niet te vergeten de krant. Als het kon zou ik volgend jaar nog een keer gaan! Maarja dat kan natuurlijk niet. Wat mij betreft GA VOORAL DOOR MET DIT PROJECT!

Job
—–

Beste Annemyrthe,

Julia was blij dat ze bij “Tante Loes” kon stagelopen. Ze heeft het met veel enthousiasme gedaan!
Ik vind het een goed idee om kinderen uit groep 8 op deze manier ‘stage’ te laten lopen. Als 12 jarige sta je nog dicht bij de dromen die in je hart leven. Dan is het ook leuk om een kijkje te nemen of  die droom qua werk uit kan gaan komen!
Voor volgend jaar misschien leuk om het aantal werkbezoekplaatsen uit te breiden met bv plaatsen bij politie en in de kraam/thuis of bejaarden) zorg, zodat de keuze wat ruimer wordt en de plek bij het kind past.

Veel succes ermee!!

Groeten, Hanna
—–

Beste Annemyrte,
Een leerzaam project. Leuk om te zien hoe Jesse het project heeft opgepakt. Hoewel hij het best wel spannend vond om zijn werkbezoek te organiseren, bellen voor afspraken, kennismaking en daadwerkelijke werkbezoek, heeft hij er volgens mij behoorlijk wat van opgestoken. Niet alleen dat hij op zichzelf kan vertrouwen als hij zich voorbereid, maar ook heeft hij nu een heel aardig beeld van het werk van een dierenarts. Hij heeft al jaren in zijn hoofd dat hij dat wil worden, was zelfs extra gemotiveerd om zijn cito extra goed te maken omdat hij naar het gymnasium wilde. Nu ook echt een beeld van het werk gekregen. Prima project, veel succes en bedankt voor je inzet.
—–

Hallo juf Annemyrte
Vorige week dinsdag ben ik naar ouwehand geweest. Het was een hele aardige meneer en toen we daar binnen kwamen mochten we zelf wat drinken pakken. Nadat we dat vragenblad hadden ingevuld kregen we ook een rondleiding. Dus ik heb heel erg zin in woensdag.
groetjes Nienke
—–

hallo,
ik ben op maandag naar het kenningsmakingsgesprek geweest en het was een heel aardige mevrouw ik heb er nu al veel van geleerd en ik heb erg zin in woensdag
groetjes Julia
—–

hallo,
ik vind het project echt heel leuk.
ik ben woensdag 21 april op kennismakingsgesprek geweest en dat ging heel goed. de mensen die daar werken zijn ook heel aardig. het bellen was wel heel spannend maar toch heel leuk.
groetjes lichelle
—–

ik heb donderdags tussen de middag gebelt naar het gemeentehuis en toen kreeg ik meneer Nellestein aan de lijn alleen praatte erg snel en ik kon hem daardoor moeilijk verstaan. maar ik woensdag 21april op het kennismakingsgesprek komen. Ruben

—–

Hoi Annemyrteik ben vorige week donderdag samen met Floris-jan naar het timmerbedrijf geweest en het was leuk om te zien hoe het er daar allemaal aan toe gaat en ik denk dat het erg leuk word, groetjes Joey

—–

heyy Annemyrte
ben gister langs geweest bij bart v.d. Meijden en heb het formulier ingevuld. Het was erg leuk om daar eens binnen te zijn en het was zo geregeld met het formulier.
heb er erg veel zin in groetjes Rik

—–

ik ben woesdag 21april op kennismakingsgesprek geweest alleen wist hij er niks van dat we met hem mee gaan lopen ondanks dat hebben we gewoon een afspraak gemaakt. Ruben Bosman

—–

ik vind het een erg leuk project!!
ik ga vanmiddag naar Ouwehands Dierenpark om kennis te maken, samen met Demi, Romy, Yousra, Nienke en Mark. ik ben eigenlijk helemaal niet zenuwachtig en ik heb er veel zin in!

groetjes, Robin
—–

ik vind het een heel leuk project!
ik denk dat we er heel veel van gaan leren.
Ilias

—–

project is heel erg leuk.
het bellen was wel spannend, maar het ging goed.
ik mag donderdag op kennismakings gesprek.
ik vindt dat ook spannend maar wel minder, want de mevrouw klonk wel aardig

groetjes jw
—–

Hoi Annemirte!

donderdag hadden we gebeld, maar toen was hij niet aanwezig:( Vrijdag teruggebeld en nu kunnen we vandaag(dinsdagmiddag) om kwart voor 4 langskomen bij Ouwehand.
Ik heb er erg veel zin in en ben benieuwt wat ik die dag mag doen

Groetjes Demi!
—–

hallo annemirte
ik had donderdag met joey naar timmerbedrijf de grebbe gebeld dus toen konde we meteen om 15:45 daar terecht om het formulier in te vullen wij kwamen daar aan en vroegen naar johan van de zandscup en die was er dus hebben wij emt hem gepraat en dat ging wel goed.

groetjes
floris-jan
—–

ik had gebeld en kan 26 april kennismaken
ik heb er echt zin in
om te werken
Groeten: Guus Versteeg
—–

HOII annemirte

ik had dinsdag gebeld en was donderdag heengegaan.
en hij vulde de formulier in.
en ik vroeg wat ik mag doen: brood bakken,brasserie helpen en in de winkel mag ik helpen.
en de project is superr leuk

groetjess
adil
—–

ik vindt het echt vat cool want ik gan naar willeke op de mole straat en daar heb ik heel er zin in
en we hebben het er met de klas ook heel er veel over en ierdereen was wel zenuwachtig voor het bellen maar alles gaat tot nu toe goed duzzzz
en ik heb samen met heel veel meiden het er over
het is gwoon heel leuk en we leren er ook nog heel veel van en dat is ook goed

-xxxxxxxxxxxxxxxx- H@nn@h van kruistum

P.S. heel erg bedankt juf Annemirthe xxxx mij

H@NN@H
—–

hye ANNEMYRTE
ik heb gister het werk formulier ingevuld bij cunera was echt heel erg leuk XD ik heb ook al gehoord wat we aan moet. en wat ik ga doen het word echt super 😛 ik heb er heel veel zin in !!!

goetjes florizz
laterzz.     XP

—–

EY ANNEMYRTE,
ik heb vorige week woensdag naar Groenrijk gebeld en ben ook meteen die middag samen met Ilias daar heen geweest. ik vond het leuk en heb zin in 28 april, want dan ga ik er heen.

het is een superleuk project en ik hoop dat het dan heel leuk wordt. :p

gr. Beer
ok doei!!!!
—–

hey annemirte,
gaafe site. dit is een super cool project. ik heb echt zin in mijn kennismakings gesprek.

ruben baan hofman

—–

he juf annemirte het kennismakings gesprek was echt gaafff.
en we leren er veel van.
groetjes corjette 🙂

—–

hoi juffrouw,

ik ben vrijdag voor kenningsmakingsgesprek geweest en ik mag van 9 uur tot 12 uur komen en misschien is er wel een patient en het telefoon nr. van instituut pica (van de typecursus) zal ik in de volgende reactie van mij wel zetten.
maar ik vind dit een heel leuk project en ik heb zin in 28 april.

Groet Lars

—–
Hoi, ik ben net naar kennismakings gesprek geweest bij Mol-DHZ zaak Rhenen.
Het ging heel goed en was heel leuk.

GRTZ, C03/\/
—–

HEYY juf annemirte,

ik had donderdag gebeld naar het gemeentehuis
en meneer nellestijn praatte heel erg snel daarom kreeg ik het heel erg benauwd.
maar het lukt wel. ik heb er heel erg veel zin in

groetjes, corjette [maar ik zou geen idee hebben van wat ik ga doen]
🙂
—–

Leuk project!
Echt heel leuk project, ik heb net gebeld en het ging heel goed, beter dan ik had verwacht.

GRTZ, C03/\/
—–

Hoi juf ik vond het heel leuk maar wel spannend dat ik moest bellen maar eigenlijk was het wel leuk. Ik moest het wel voor de eerste keer doen dus ik vond het daarom best eng. Ik mocht al meteen komen dus dat was wel fijn. Ik kon om 3 uur komen en de datum was 14 april op woensdag ik kwam u ook nog tegen dus dat vond ik wel fijn dan hoefte ik er niet alleen heen ik heb tehoren gekregen wat ik er allemaal ga doen en dit is het:

  • haren op vegen
  • de mensen in ontvangst nemen
  • de jassen van de mensen aan nemen
  • koffie of thee brengen
  • afwassen
  • en op een pop de haren mooi maken

en als u komt dan mag ik u de haren wassen

—–

Dit is leuk! XD
Project is super leuk!!!!

groetjes Demi

—–

ik vind het een heel leuk project!
ik denk dat we er heel veel van gaan leren.
lichelle :-)

—–

echt heel erg ggggggaaaaaaaaaaafffffffff
had ik zin in.
maar dit is echt heel erg leuk.
en we leren er heel erg veel van.

groetjes corrie groep 8b

—–

129 Comments